Veelgestelde vragen

Je vindt Quindo op de 2de verdieping van de C-vleugel van het Muziekcentrum Track, Conservatoriumplein 1, 8500 Kortrijk. De ingang van het gebouw bestaat uit een grote schuifdeur, recht tegenover de ingang van De Kreun. Je passeert het onthaal, loopt doorheen de grote hal op het gelijkvloers, langs muziekcafé HOF tot je aan de trap komt. Je vindt onze redactieruimte en studio tegenover de trap op de 2de verdieping. De lift vind je achter de trap.  

Parkeren in het centrum van Kortrijk is niet altijd evident, dat gaat voorlopig het vlotst op het Conservatoriumplein (betalend), Casinoplein (betalend) of bij een blitsbezoek op de shop&go-plaatsen (30 minuten) in de directe omgeving (Koning Albertstraat, Roeland Saverystraat).

Onze ruimtes bevinden zich op 5 minuten wandelen van het trein- en busstation van Kortrijk. Verlaat het station langs de voorkant (Stationsplein), wandel weg langs de park-and-ride (waar de taxi's staan), loop in het verlengde verder, tot je café De Posthoorn passeert en je voor je het concertgebouw 'De Kreun' ziet. Sla rechtsaf, daarna direct links langs de Kreun weg. Je ziet voor je het glazen Conservatoriumgebouw. De hoofdingang bevindt zich onder de overdekte doorgang. 

Facebook Instagram Tiktok