Stage bij Quindo

Wil je onze werking op een actieve manier van dichterbij leren kennen? Jaarlijks hebben we een beperkt aantal stageplaatsen voor leerlingen uit de laatste graad secundair onderwijs en studenten hoger onderwijs. Dat kan uit allerlei opleidingen, zolang het media en jongeren combineert. 

Eerder verwelkomden we stagiairs uit:

  • Mediaopleidingen: audiovisuele media; multi-media; communicatie
  • Sociale opleidingen: sociaal werk; orthopedagogie; ergotherapie; maatschappelijke veiligheid
  • Journalistiek; communicatiemanagement; netwerkeconomie; industrial product design; MCT; Devine...
20220606 Sinksen TVDSC 9204

Wat we verwachten

We investeren met veel plezier tijd in je opleiding en dompelen je graag onder in onze werking. Quindo is een kleine organisatie, we gaan dus selectief om met onze tijd. Als je ons contacteert, stuur je dan zeker de stageperiode, opleiding en concrete opdrachten mee? Bezorg ons ook direct een (originele) motivatiebrief, dat toont dat je goesting hebt om aan de slag te gaan.

Indien we in jouw stageperiode nog een plaatsje hebben, nodigen we je graag uit op een kennismakingsgesprek waarin we informeel aftoetsen wat de wederzijdse verwachtingen zijn. Uiteraard maakt je begeleider tijd voor je vrij, maar we zoeken enkel stagiairs die ook zelfstandig kunnen werken en zelf-initiërend zijn. In ruil krijg je heel wat vertrouwen en verantwoordelijkheid: je kan snel aan de slag met eigen concrete projecten. 

Interesse? Neem contact op!

Facebook Instagram Tiktok