20191120 Productie Bataljong c Ruben VDW Quindo Bataljong 45
op aanvraag
#Audiovisuele productie
Verenigingen en organisaties

Jongerenreportage

Op zoek naar een originele manier van verslaggeving? Wij begeleiden redactiegroepen, of komen met enkele jongeren tot bij jullie. Van zotte aftermovies tot live verslaggeving!

Zet jouw event, organisatie of initiatief in de kijker, door de ogen van jonge mediamakers. Quindo begeleidt de jonge mediamakers, al dan niet uit jouw eigen organisatie, bij het hele project. Video, radio of iets helemaal anders, we gaan de uitdaging graag aan! 

WIE?

x


WANNEER?

Op aanvraag


neem vrijblijvend contact op

CASE: Jongerenreportage 'Europees Jeugdparlement'

Jongerenreporters Alexander Ballekens (18) en Levi Eyders (17) brengen verslag uit van de gesprekstafels die in de rand van het Europees Jeugdparlement 2022 plaatsvonden in Kortrijk. Onder begeleiding en met het materiaal van Quindo gingen ze aan de slag. Het resultaat? Een duidelijk verslag dat gedeeld kan worden met deelnemers en partners en twee jonge enthousiaste mediamakers.  

CASE: Studenten maken artistieke wandeling rond culturele Europese identiteit

Jongerenreporters Alexander Ballekens en Amy Van Parys brengen verslag uit van het SPACE-project van acht studenten van VIVES. Tijdens deze artistieke wandeling kom je vier participatieve kunstwerken tegen waarin Europese identiteit centraal staat. 

Op de hoogte blijven van toekomstige workshops?

Er komen regelmatig nieuwe workshops bij, om als eerste op de hoogte te blijven kun je je op onze nieuwsbrief inschrijven.

Facebook Instagram Tiktok