202102 c Trompet START K PODCAST2 1
op aanvraag
#Audiovisuele productie
Verenigingen en organisaties
Scholen
Jeugdwerk

Podcastproductie

Zit jij op (een hoop) prachtige verhalen? Wil je een event of project in de kijker zetten? Of belicht je graag jullie werking of product? 

Samen zetten we je podcastproject op scherp en begeleiden we je waar nodig. Van concept tot distributie. We hebben jarenlang ervaring in het co-creëren van verschillende mediaprojecten. Op maat van jouw organisatie en doelstelling werken we een voorstel uit.

Onze USP? We dagen je uit om een stap verder te denken en je doelgroep bij het maakproces te betrekken. Dat verzekert de herkenbaarheid van je verhaal.

WANNEER?

Op aanvraag


Neem contact met ons op

Podcast 'Het Gele Gebaar'

Met ‘Het Gele Gebaar’ onderzoekt kunstenaar Lode Laperre het cliché “het gele gevaar”. Bestaat er werkelijk een dreiging uit het Oosten? Of moeten we het zien als een “gebaar”, een wenk of suggestie voor een andere aanpak en mentaliteit? Lode nodigde vier eminente sprekers uit om via een debat hun specifieke relatie tot het Oosten te verhelderen.

Deze podcast werd opgenomen in het Mudel (Museum van Deinze en de Leiestreek) naar aanleiding van de tentoonstelling ‘Eidolon’ in Galerie 10a.

Podcastproductie door Quindo, video samen met KREW Collective. 

Podcastproject

Een tentoonstelling kan tegenwoordig niet zonder een bijhorende podcast. Zo ook in Galerie 10A in Otegem waar de schilder Lode Laperre tentoonstelde. In zijn podcast 'Het Gele Gebaar' hoor je experten vertellen over de invloed van het Oosten op ons dagelijks leven. Je hoort ook professor Filip Caeldries en Jean Paul Van Bendegem. Moderator is journaliste Greet Op de Beeck.

Fragment Lode uit Google Review.
Foto Lode door Erwin de Keyzer.

IMG 3776
Lode

Lode Laperre

Kunstenaar
Naast hun technische vaardigheden, mochten wij ook ervaren dat zij uiterst professioneel zijn ingesteld, stipt zijn in het nakomen van afspraken, daarbij de nodige flexibiliteit aan de dag leggen, en bovendien ook vlot en efficiënt communiceren.
Facebook Instagram Tiktok