Studio9
op aanvraag
#Workshop
Verenigingen en organisaties
Scholen

Workshop 'Maak zelf radio!'

Radiokriebels of gewoon nieuwsgierig naar hoe radio gemaakt wordt? Dan is deze kennismakingsworkshop iets voor jou!

Een straf radio-idee? Een vernieuwend format? Een programma dat nog niet gemaakt is maar volgens jou de radiogolven dringend onveilig moet maken? Geen idee hoe daar aan te beginnen? In deze drie uur durende kennismakingsworkshop kom je in aanraking met de verschillende aspecten van een radioprogramma. We beginnen met een kort stukje inleiding maar vliegen er daarna al snel in. Na deze intensieve workshop ga je naar huis met een eigen radioprogramma én een duidelijk overzicht van hoe je een programma opbouwt en wie er allemaal aan meewerkt. 

Onze medewerkers fietsen je door de basiscompetenties: hoe bereid je een show voor, wat zijn de elementen van een goed programma, hoe werken al die knopjes van de studio, hoe neem je een show op, hoe zet je je show online en nog heel wat meer.

Je krijgt een introductie, en daarna is het aan jullie: tegen het eind van de workshop steken we een volwaardige radioshow in elkaar.

De workshops organiseren we voor groepen tot 12 deelnemers. Prijs en datum op aanvraag.

Het contactformulier om een aanvraag in te dienen voor deze workshop vind je onderaan de pagina.

De specifieke inhoud, leerdoelen, wat wij voorzien en wat jij best nog voorziet, lees je in de workshopfiche die je hieronder kan downloaden. ⬇️

WIE?

Groepen tot 12 deelnemers


WANNEER?

Op aanvraag


PRIJS?

€250

Download hier de workshopfiche

Contactformulier Workshop 'Maak zelf radio'

Wat is het adres van jouw organisatie, vereniging of school?
Facebook Instagram Tiktok