START K PODCAST1 08
#Workshop
Studenten

Workshop 'DIY Podcasting'

Slaat de hype rond podcasting ook op jou over? Zit je ergens met een vaag idee, maar heb je geen flauw benul hoe je dat ook tot een echte podcast uitwerkt? Dan kan je de workshop 'DIY Podcasting' op 8 mei volgen. Na deze workshop heeft podcasting geen geheimen meer voor jou!

Podcasting is hip & happening. Denk aan een onderwerp, en er bestaat sowieso een podcast over. Nochtans kan je met podcasting zelf maar weinig geld verdienen. En toch wordt er door bedrijven en bekende personen enorm op ingezet. Misschien borrelt het bij jou ook wel om aan een podcast te starten, al is het maar om te experimenteren en je creativiteit de vrije loop te laten.

Inhoud

Maar hoe begin je aan zo'n podcast? In deze twee uur durende workshop op 8 mei nemen we je mee doorheen het hele podcastingproces: van conceptontwikkeling tot distributie. 

Voor het eerst bieden we de workshop DIY Podcasting ook aan in ons lopend aanbod, voor iedereen die daarin geïnteresseerd is. Het is een spoedcursus, waarin heel wat informatie en concrete tips en tricks met je gedeeld worden. Dat zou moeten volstaan om er nadien zelf mee aan de slag te gaan.

Opgelet: slechts 20 enthousiastelingen kunnen aan de workshop deelnemen.

WIE?

Iedereen die meer wil weten over podcasting (tot 30j)


WAAR?

Quindo

Conservatoriumplein 1
Kortrijk, Vlaams Gewest 8500


WANNEER?

08 mei 2024

19:00 - 21:00


PRIJS?

€15 regulier tarief, €5 actieve mediamakers (UiTpas-tarief beschikbaar)

Inschrijvingen Workshop 'DIY Podcasting'

Naam
Woonplaats
Facebook Instagram Tiktok