Pexels tima miroshnichenko 7991579
#Workshop
Studenten

Workshop 'Films Recenseren' (geannuleerd)

Helaas kan deze workshop in het voorjaar van 2024 niet doorgaan. Inschrijven is dus niet langer mogelijk. Je mag de workshop opnieuw in ons aanbod verwachten in het najaar van 2024.

Quindo en Kunstencentrum BUDA slaan de handen in elkaar voor de workshop 'films recenseren'. Ben je een gepassioneerd filmliefhebber en wil je je mening en kennis over films etaleren? Dan is de tweedelige workshop 'films recenseren' misschien iets voor jou. Film connaisseur en -recensent Johannes De Breuker leert je de kneepjes van het vak.

In de eerste sessie (14/03) ga je door de 'theorie' van films recenseren. Johannes De Breuker deelt de do's en don'ts van het vak. Johannes is filmjournalist voor onder meer Knack, Marie Claire en Humbug, een filmmagazine dat hij mee oprichtte. Met die kennis op zak mag je gratis een film naar keuze bijwonen in de Budascoop. Daar schrijf je dan tegen de tweede sessie (28/03) een recensie over. Samen met Johannes bekijk je dan je recensie en krijg je feedback op je werk.

De sessies gaan telkens door van 19u tot 21u bij Quindo

Er zijn maar 15 plekjes. Snel inschrijven is dus de boodschap!

Je neemt mee:

  • De naam van de film die je wil recenseren, en het moment dat je die gaat bekijken in Budascoop. Zo kan Marte dit laten weten aan Kunstencentrum BUDA.
  • Je laptop. Heb je dat niet? Stuur een mail naar marte@quindo.be. Zij voorziet een laptop voor jou.
  • Tegen de tweede sessie (28/03) je filmrecensie.

WIE?

Filmliefhebbers met een ambitie tot films recenseren (tot 30j)


WAAR?

Quindo

Conservatoriumplein 1
Kortrijk, Vlaams Gewest 8500


WANNEER?

van 14 maart 2024 19:00

t.e.m. 28 maart 2024 21:00


PRIJS?

€40 regulier tarief, €15 actieve mediamakers (UiTpas-tarief beschikbaar)

Facebook Instagram Tiktok