Banner Ludieke Radio
#Workshop
Jeugdwerk
Studenten

Workshop 'Ludieke Radio Rubriek' (Wens Mens Radio)

Wil je jouw creativiteit de vrije loop laten en de wereld laten lachen, nadenken of gewoonweg genieten van jouw radio-uitzendingen? Dan is de workshop 'Ludieke Radio Rubrieken Maken' van Quindo en WensMens dé kans die je niet mag missen!

Tijdens deze workshop leer je de geheimen van het maken van ludieke radio rubrieken. Van het bedenken van hilarische sketches en parodieën tot het opnemen van korte voice-overs, we leren je enkele trucjes van het vak. Je krijgt de kans om samen te werken met gelijkgestemde jongeren en ervaren radiomakers die je begeleiden bij elke stap. De workshop kadert in het project Wens Mens Radio en wordt begeleidt door WensMens en vzw Quindo. 

Maar dat is nog niet alles! Na de workshop krijg je de kans om je creaties daadwerkelijk op de radio te laten horen. Zo kun je jouw stem laten weerklinken in de oren van luisteraars en echt impact maken!

Schrijf je vandaag nog in voor de workshop 'Ludieke Radio Rubrieken Maken' en ontdek de magie van radio. Laat je creativiteit de vrije loop en maak deel uit van een bruisende gemeenschap van jonge radiomakers.

Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt! WensMens, Quindo en de wereld wachten op jouw stem. Grijp deze unieke kans en laat je horen!

WIE?

Iedereen tussen 14 en 25 jaar


WAAR?

Quindo

Conservatoriumplein 1
Kortrijk, Vlaams Gewest 8500


WANNEER?

14 december 2023

18:00 - 21:00


PRIJS?

Gratis

Inschrijvingen Workshop 'Ludieke Radio Rubrieken'

Naam
Woonplaats
Facebook Instagram Tiktok