Facebook Event 620 x 250 px
op aanvraag
#Workshop
Verenigingen en organisaties

Social Profit-communicatie: zet je event of organisatie in de (digitale) verf!

Hoe jammer is het niet dat prachtige projecten vaak niet de aandacht krijgen die ze verdienen? 

Medialab Quindo wil daar graag iets aan doen en organiseert een training (digitale) communicatie, speciaal voor wie actief is binnen de social profit-sector.

Goed communiceren, het is niet altijd gemakkelijk. En al zeker niet in een sector waar de focus (terecht!) veel meer op de inhoud dan op de vorm ligt en waar er geen budgetten zijn voor slimme communicatiestrategen en dure marketing consultants.

En toch is het ontzettend belangrijk: hoe jammer is het niet dat prachtige projecten vaak niet de aandacht krijgen die ze verdienen? Medialab Quindo wil daar graag iets aan doen en organiseert een training (digitale) communicatie, speciaal voor wie actief is binnen de social profit-sector.

Hoe maak je een goeie affiche? Wat is een treffende Facebook- of Instagrampost? Hoe zorg je ervoor dat je boodschap bij de juiste mensen terechtkomt? Hoe krijg je die boodschap scherp en prikkelend?

We gaan samen aan de slag en geven je heel concrete tips. Van wervend schrijven tot basisprogramma’s om foto’s te bewerken of flyers te ontwikkelen. Laat ons gerust vooraf weten wat je zou willen leren en breng eigen werkmateriaal mee naar de workshop: een evenement dat jouw organisatie organiseert, een post die je de wereld wil insturen via social media, een affiche die je wil maken, etc.

Het contactformulier om een aanvraag in te dienen voor deze workshop vind je onderaan de pagina.

De specifieke inhoud, leerdoelen, wat wij voorzien en wat jij best nog voorziet, lees je in de workshopfiche die je hieronder kan downloaden. ⬇️

WIE?

Voor communicatoren in de social profit sector


WAAR?

Quindo

Conservatoriumplein 1
Kortrijk, Vlaams Gewest 8500


WANNEER?

Op aanvraag


PRIJS?

Te bespreken

Download hier de workshopfiche
#Good to know
#Workshop

Goed communiceren, het is niet altijd gemakkelijk.

 Al zeker niet in een sector waar de focus (terecht) veel meer op de inhoud dan op de vorm ligt en waar geen budgetten zijn voor slimme communicatiestrategen en dure marketeers.


Communicatie
Broos claerhout

Broos Claerhout

Algemeen coördinator Quindo
Met goeie verhalen creëer je een groter draagvlak voor je werking en vergroot je jouw impact.

Contactformulier Workshop 'Social Profit Communicatie'

Wat is het adres van jouw organisatie, vereniging of school?
Facebook Instagram Tiktok