Blog image 6
#Workshop

Kortrijkse leerlingen maken samen “twijfel’art”!

Als je fan bent van een toneel, muziek en dans in één voorstelling zet dan maar een groot kruis in je agenda op 13, 14 of 15 mei. Dan kan je naar Twijfel’Art, een voorstelling die gemaakt is door Guldensporencollege Kaai.

Share

Ieder jaar maken de leerlingen zelf een voorstelling die ze dan opvoeren ten voordele van een goed doel. De titel van het stuk eindigt altijd op ‘Art’. Dit jaar werd dat Twijfel’Art. In het begin van dit schooljaar werd er een mailtje rondgestuurd naar alle leerlingen van de derde graad. Iedereen die iets met woord, muziek of dans doet en graag wilde meewerken aan deze voorstelling, kon zich aanmelden. Uiteindelijk werd er een groep dansers, muzikanten en acteurs gevormd die op 13, 14 en 15 mei op het podium van cc Het Spoor in Harelbeke gaat staan.

Anne-Laure en Ella van Twijfel’Art kwamen afgelopen zaterdag langs in de studio. Dat interview vind je hier!

De opbrengt van Twijfel’Art gaat naar vzw De Kier, een organisatie waar de deur op een kier staat voor mensen in nood. Zin in wat cultuur? En zin om De Kier te steunen? Waar wacht je nog op, tickets voor de voorstelling zijn hier verkrijgbaar!

Facebook Instagram Tiktok