Blog image 1 hero
#Workshop

Mensen hadden nood aan warme chocolademelkvibes

Op 7 december bracht de Gents-Aalsterse band Oproer een nieuwe single Don’t Lie uit. De single stond, samen met heel wat nummers, op een exclusieve vinylplaat. De bandleden van Oproer vonden echter dat het grote publiek ook de kans moest krijgen om van Don’t Lie te genieten.

Share

Dinsdag 7 december werd het nieuwste nummer van Oproer officieel op de wereld losgelaten. In Don’t Lie laten de mannen van de band zich van hun intiemere kant zien, het is dan ook een atypisch Oproernummer. De reacties na de release waren heel positief. “Het leek echt alsof de mensen nood hadden aan een winters nummer en de warme chocolademelkvibe“, vertelde frontman Dries bij Alexander!

Oproer voelt de verstrengde coronamaatregelen in hun agenda, er staan voorlopig bijna geen nieuwe optredens ingepland. Dat geeft Dries & co echter de kans om aan nieuwe muziek te werken. “We zijn op dit moment heel hard aan het schrijven aan nieuwe nummers, maar de overige info moet ik voorlopig nog geheim houden”, aldus Dries!

Alexander Ballekens belde met frontman Dries om te praten over dat nieuwe nummer. Dat interview kan je hieronder nog eens opnieuw beluisteren.

Benieuwd naar Don’t Lie? Check het nummer hieronder!

Facebook Instagram Tiktok