Bts Talk of the Town De Warande Jonas Verbeke LR
Verenigingen en organisaties
#project

Talk of the Warande: portretten op een speeldomein

Curieus vzw organiseert een buitenexpo vol verhalen en portretten van Warande-bezoekers. 

Share

Op die manier kan een breed publiek kennismaken met verhalen en herinneringen over dit drukbezochte avontuurlijk speeldomein. De portretten zijn een maand lang te bewonderen.

De Warande is een drukbezocht avontuurlijk speeldomein, waar veel mensen hun jeugd hebben doorgebracht op de speelpleinwerking, als kind of als monitor. Velen komen ook met de hond wandelen of beleven met de familie een gezellige middag.

Curieus vzw vroeg de bezoekers om te vertellen wat De Warande voor hen betekent, wat hun favoriete plek is en welke bijzondere herinneringen ze maakten in De Warande. Kortom, wat er in De Warande voor zorgt dat ze zich er thuis voelen. 12 mensen vertelden hun verhaal voor de Quindo-microfoon. Stadsfotograaf Jonas Verbeke maakte portretten van deze vertellers. Geïnteresseerde wandelaars kunnen de gemonteerde verhalen beluisteren door de QR-code op de panelen te scannen.

Praktisch

De buitenexpo is gratis te bezoeken van zaterdag 25 november tot zaterdag 23 december, elke dag open van zonsopgang tot zonsondergang.

📸 Foto: Jonas Verbeke Photography

Een project voor

Curieus 1

Ook interessant

Facebook Instagram Tiktok