Blog image 2 hero
#Nieuws

Interview: The Trouble Notes nemen muziekcentrum track over

Ze komen al enkele jaren sporadisch naar Kortrijk om er op te treden, maar momenteel nemen The Trouble Notes een langere tijd hun intrek in onze stad. In november 2021 vonden ze een thuis bij het Magnolia Collectief en nu zijn ze terug om Muziekcentrum Track in te palmen en er een album op te nemen.

Share

Bennet, Oliver en Flo zijn de drie muzikanten achter het internationale The Trouble Notes, respectievelijk violist, percussionist en gitarist. Hun gezamenlijke thuis vinden ze in Berlijn, maar de bandleden komen oorspronkelijk van Chicago, Londen én Duitsland. En nu verblijven ze dus even in onze stad.

Reden genoeg om hen uit te nodigen in onze studio. Daar vertellen ze over hun nieuwe album, waarom ze zo graag in Kortrijk zijn, op welke plekjes ze zich al helemaal thuis voelen en waarom we hun optreden op vrijdag 25 februari in Bolwerk absoluut niet mogen missen. Dat en zo veel meer kom je te weten in het interview van 22 februari.

Tijdens het opnemen van hun album nodigden ze ons met veel plezier uit in hun opnamestudio. Een blik achter de schermen tijdens het opnemen van Kringleloop en Grand Masquerade.

Ook interessant

Facebook Instagram Tiktok