Banner De Geverfde Vogel
#Actua
#Jong en ondernemend
#Good to know
#Nieuws
#Event

Een hele week feesten tussen Kerstmis en Nieuwjaar? Het kan bij De Geverfde Vogel

Als je de periode tussen Kerstmis en Nieuwjaar feestelijk wil overbruggen, moet je bij De Geverfde Vogel zijn. Daar begint op 25 december een zevendaagse non-stop party, die helemaal gratis is. Uitbater Gilles Hubert kwam erover vertellen bij Alexander in Bar Ballekens.

Share

Foto header: © Amy Van Parys

"Het idee om een zevendaagse party te organiseren, is vorig jaar ontstaan", vertelt Gilles Hubert, uitbater van De Geverfde Vogel. "De vorige eigenaar Robert heeft een tiendaags afscheid genomen. Toen ik zag dat er tijdens die dagen heel veel ambiance was, heb ik beslist om een beetje hetzelfde te doen. Maar dan met mijn eigen draai aan."

Een volledige feestweek vraagt om een uitgebreide line-up. Onder meer Audiowave, Fragil en Lafosse  komen langs tijdens de zevendaagse. Hubert zelf kijkt vooral uit naar Red D & Lady Linn en Jeroen Delodder. "Red D draait nog altijd op vinyl. Zelf ben ik ook bezig met muziek en ik vind het heel inspirerend hoe hij dat doet. En Jeroen Delodder draait mijn favoriete muziek." De volledige line up vind je op de Facebookpagina van De Geverfde Vogel.

LUISTER: GILLES HUBERT OVER DE FEESTWEEK IN DE GEVERFDE VOGEL

De feestweek loopt van 25 december tot en met 31 december, en is gratis toegankelijk. "We proberen met onze gevarieerde line-up echt jong en oud te bereiken", vertelt Gilles Hubert nog.

Ook interessant

Facebook Instagram Tiktok