Onderbeliching Banner
#Actua
#Muziek

Quindo viert de Week van de Belgische Muziek met 'De OnderBelichting Live'

Van 22 tot en met 28 januari 2024 vieren wij onze Belgische artiesten tijdens de Week van de Belgische Muziek. Ook bij Quindo hebben we een groot hart voor jong, lokaal talent en dat ga je de komende week nog éxtra merken.

Share

Tijdens deze Week van de Belgische Muziek gaan we iedere avond tussen 18 en 19 uur op zoek naar het schoonste wat ons land te bieden heeft. We duiken in 'De OnderBelichting', ontdekken wat onze lokale artiesten in 2024 voor ons in petto hebben én gaan op zoek naar kansen in de muzieksector. Kansen die voor jou misschien ook wel interessant zijn. Ontdek hieronder wie er allemaal langskomt!

MAANDAG 22 JANUARI 2024

Op de eerste dag van de Week van de Belgische Muziek verwelkomen we Chillow. Hij komt vertellen over zijn nieuwe playlist 'CHILL(OW) VIBES ONLY' en de verdere plannen voor 2024. Daarnaast kunnen we ook bellen met Jelle Denturck. Je kent hem als frontman van DIRK., maar sinds kort ook van zijn soloproject Dressed Like Boys. Benieuwd wat het nieuwe jaar allemaal voor hem brengt? Je ontdekt het samen met Juliette en Alexander.

DINSDAG 23 JANUARI 2024

Je hoorde de Kortrijkse Anne-Lien de voorbije weken misschien al passeren in de playlist van Radio2. Amy en Juliette duiken samen met haar in de agenda voor het nieuwe jaar. Onze buren van Wilde Westen gaan ook in 2024 op zoek naar 'Young Curators'. Wat dat project precies inhoudt, vragen we aan Tuur Byttebier. Tot slot bellen we ook nog met de organisatoren van de Looping Sessions.

Wayne1

WOENSDAG 24 JANUARI 2024

Op de derde dag van de Week van de Belgische Muziek nemen Ellenmae en Sem je alvast mee in de wereld van de mannen van JULIUS

DONDERDAG 25 JANUARI 2024

Arend Delabie won afgelopen jaar zowat iedere muziekwedstrijd in West-Vlaanderen en hij is geselecteerd voor Humo's Rock Rally. We kijken samen met hem naar wat 2024 nog allemaal gaat brengen. De mannen van The Black Gasolines speelden deze zomer op de rock rally van Bulex Road Rock in Kuurne, nu werken ze aan een nieuwe plaat.

VRIJDAG 26 JANUARI 2024

LAUD bracht afgelopen zomer haar eerste album ‘Our Life In Colors’ uit. Benieuwd naar wat 2024 allemaal brengt voor Laura Duymelinck? Sem en Anne-Laure vragen het haar op vrijdag 26 januari.

ZATERDAG 27 JANUARI 2024

In BeneBoven en Bar Ballekens zit je sowieso al goed voor het beste van bij ons. Maar ook vanaf 18u zijn Ellenmae en Amy bij jou voor een nieuwe aflevering van De OnderBelichting. Ze bellen onder meer met Aäron en Corneel van Polar Bear Taxi Drivers.

ZONDAG 28 JANUARI 2024

We sluiten de Week van de Belgische Muziek feestelijk, samen met Emilie en Jonas.

Luister de hele week tussen 18 en 19 uur mee naar 'De OnderBelichting'! Zelf een vraag voor een van onze gasten? Laat van je horen via onze sociale media!

De Week van de Belgische Muziek is een initiatief van VI.BE en VRT.

Ook interessant

Facebook Instagram Tiktok