Wayne1
#Actua
#Cultuur
#Muziek

Wayne Matthews boomt op TikTok met nieuwe single 'never meant to lose you'

Je zag Wayne Matthews de afgelopen weken misschien ook passeren op TikTok? De West-Vlaming heeft eind december 2023 een nieuwe single 'never meant to lose you' uitgebracht. Met dat nummer, geschreven voor zijn zus, gaat het sinds kort heel goed op TikTok.

Share

Dat het sociale mediaplatform TikTok een goede plek ik om nieuwe muziek te ontdekken, wisten we ondertussen al. Ook voor de West-Vlaamse Wayne Matthews gaat het daar ongelofelijk goed. Zijn nieuwste single 'never meant to lose you' is daar heel populair. "Eerst had ik meer ingezet op Instagram om dingen te delen met mensen. Nu met de nieuwe song had ik het gevoel dat mensen op TikTok echt wel interesse hebben in de muziek."

"Het komt soms over als een platform waar je jezelf niet kan zijn of trucjes moet doen om mensen hun aandacht bij te houden. Ik merk dat ik gewoon mezelf kan zijn en mijn dingen erop kan zetten."

Wayne Matthews heeft 'never meant to lose you' geschreven voor zijn zus, die een van haar beste vriendinnen verloren is in een auto-ongeluk. "Ik ben niet de meest emotioneel-tonende persoon, dus ik dacht dat ik mijn steun voor mijn zus op een andere manier kon tonen. Ik heb al traantjes gezien, dus ik denk dat het wel binnenkwam bij haar."

LUISTER: WAYNE MATTHEWS OVER NIEUWE SINGLE 'NEVER MEANT TO LOSE YOU'

Goed nieuws, want ook de komende jaren mogen we rekenen op nieuwe muziek van Wayne Matthews. "Na alle positieve feedback van de afgelopen weken, heb ik beslist om eens een album op te nemen. Maar dat is wel een kostelijk plaatje, dus dat zal een project zijn voor 2024 én 2025", lacht hij. 

KIJK: WAYNE MATTHEWS MET 'NEVER MEANT TO LOSE YOU' TIJDENS LIVE LIVING SESSION

Luister tijdens de Week van de Belgische Muziek elke avond tussen 18 en 19 uur naar Quindo. Wij ontvangen een week lang verschillende lokale en onderbelichte artiesten tijdens een liveshow van 'De Onderbelichting'.

Ook interessant

Facebook Instagram Tiktok