Binnenpretjes
#Actua

JC Ten Goudberge zoekt testers voor online kaartspel

De voorbije maanden ontwikkelde JC Ten Goudberge een online kaarstpel. Voor die online game werkten enkele jongeren samen met Arno en Ruben, twee jonge ondernemers die hun eigen spelontwikkelingsbedrijf Triggo games hebben. Het spel heet Binnenpretjes en is een uitloper van de JCTGame, een interactief kaartspel dat begin lockdown 2 uitkwam.

Share

De opzet van de game is om de wat losse sfeer die vaak in een jeugdhuis hangt te recreëren aan de hand van verschillende opdrachten. Het online kaartspel is ideaal om met je vriendengroep te spelen. Spelers laden de kaarten in op een online rad en spelen zo gemakkelijk online. De huidige versie van Binnenpretjes is de voorloper van een fysiek kaartspel dat Arno en Ruben van Triggo later dit jaar op de markt willen brengen.

Ze vinden de inbreng van het publiek ook belangrijk, daarom zijn ze op zoek naar testers. Eerder dit jaar kon je al een eerste versie van het spel uitproberen, maar voor de tweede, aangepaste versie zijn ze ook op zoek naar mensen voor een nieuwe test.

Alexander kon afgelopen weekend bellen met Arno. Je kan dat interview hieronder beluisteren!

Alles wat je nodig hebt om het spel te beoordelen en het feedbackformulier in te vullen, vind je op de site van Triggo. Deze tweede testperiode loopt eind maart af.

Ook interessant

Facebook Instagram Tiktok