Ceramic Sinksen 2
#Actua
#Cultuur
#Event

QUEESTE VAN QUINDO - Zeven keramieken dwergen met Ceramic Fairytales: "Zowel voor beginners als wat meer ervaren keramisten"

'Altijd Sinksen, Nooit Meer Werken': da's de slogan voor de komende dagen. Ook bij Ceramic Stories, er zijn verschillende activiteiten te doen maar ook een aantal workshops te volgen. Ceramic fairytales is hier één van. Anouck Schuddings vertelde Quindo-reporter Nel er alles over.

Share

Foto: © Jonas Debrouwere

"Onze workshop pas perfect in het thema van dit jaar, want sprookjes zijn zeer beeldend en sprekend . Keramiek is een materie waarin er makkelijk opgebouwd kan worden qua moeilijkheid. Zowel voor de beginners als de wat meer ervaren keramisten is er wat te doen."

"In aanloop van Sinksen hebben wij bij Ceramic Stories een workshop georganiseerd waar mensen er dwergjes konden schilderen. We kozen voor dwergen omdat Sneeuwwitje ons favoriete sprookje is maar ook omdat dwergen een van de meest uitgesproken sprookjesfiguren zijn."

KIJK: CERAMIC FAIRYTALES OP SINKSEN 2024

Er staan ook allerlei kunstwerkjes tentoongesteld in het atelier. Deze zijn van eerdere cursisten en allemaal in thema. Meer Sinksen 2024? Volg ons op Facebook en Instagram! Of lees hier meer artikels!

Ook interessant

Facebook Instagram Tiktok