Aaron Blommaert Paasfoor
#Actua
#Event
#Muziek

MEANT TO BE: AARON BLOMMAERT OPENT PAASFOOR IN KORTRIJK MUZIKAAL OP ZIJN ‘DONDERDAG’

Op donderdag 28 maart is de Paasfoor in Kortrijk officieel muzikaal geopend. Wie kan dat beter op een donderdag dan Aaron Blommaert. De Nederlandstalige popzanger laat de verlaagde Leieboorden vollopen en viert zo het twee weken bestaan van zijn nieuwste single ‘Donderdag’. Ook Quindo ging langs en kreeg de kans om hem kort te spreken vlak voor het optreden.

Share

Foto: Amy Van Parys

"Ten eerste is het gewoon ideaal," lacht Aaron Blommaert als we hem vragen waarover zijn nummer ‘Donderdag’ gaat. "Als je op donderdag ook echt ‘Donderdag’ kunt brengen, dan ben ik al blij. Maar ‘Donderdag’ gaat eigenlijk over alles wat voor mij is veranderd op een donderdagavond. Het gaat over iemand die je eerst niet kon uitstaan, maar dan kom je die persoon weer tegen en dan slaat het ineens om. Dan denk je dat misschien toch wel een klik is tussen ons."

LUISTER: AARON BLOMMAERT OVER ZIJN IDEALE DONDERDAG EN FAVORIETE KERMISATTRACTIE

Het is geen cliché, maar Aarons favoriete dag van de week is momenteel donderdag. “Dat is gewoon zo. Mijn meeste memorabele gebeurtenissen zijn allemaal gebeurd op een donderdag. Wie weet verander ik van mening als ik ooit een single heb die bijvoorbeeld zaterdag heet. Maar tot nu toe blijft donderdag mijn favoriete dag”.

Hoe ziet zijn ideale donderdagavond eruit? “Als je de vrijdag niet moeten werken en dus eens kan uitslapen. Dan blijf ik hangen op café, het liefst zo laat mogelijk. Maar weet je waarom dat zo tof is? Omdat dat niet zo vaak gebeurt. Dus nu is het lang geleden, maar wie weet, ik denk dat ik volgende week vrijdag vrij ben. Dus is dat nog eens een goed moment. Ik ben eigenlijk altijd blij als ik gewoon eens niet moet denken aan de dag daarna. En dat is voor mij een ideale donderdagavond.”

LUISTER: ‘DONDERDAG’ VAN AARON BLOMMAERT

AARONS FAVORIETE KERMISATTRACTIE

Aaron Blommaert is afkomstig van Aalst en is dus wel wat kermisavonden gewoon. “Met die van Kortrijk heb ik nog niet zoveel, maar na vanavond misschien wel”, lacht Aaron. “Ik ga wel graag naar de kermis. Meestal zo rond de carnavalsperiode in Aalst vind ik het superfijn om ook even de grootste attracties die er staan, uit te proberen. Ik vind het dan wel heel leuk om mij daar even uit te leven met mijn vrienden.” Uit al die grote attracties, is de XXL zeker Aarons favoriet.

(Lees verder onder de foto.)

Paasfoor

Zelf eens die ‘XXL’ gaan uittesten? Of gewoonweg genieten van de sfeer? Dat kan! Nog tot met zondag 14 april blijft de kermis in de stad staan.

Ook interessant

Facebook Instagram Tiktok