Alexander Quindo2
#Actua
#Cultuur
#Redactie
#Muziek

De Onderbelichting - Leon O'dile stelt nieuwe single 'Hey! That's Me!' voor

De West-Vlaamse band Leon O'dile heeft begin september een nieuwe single Hey! That's Me! uitgebracht. Je vindt Leon O'dile op dit moment vaak in de studio, want in het voorjaar van 2024 komt de band ook met een eerste EP Gracefully Broken. "We zijn al een jaar verschillende nummers voor de EP aan het opnemen", zegt frontman Wouter Denys.

Share

Foto header: © Amy Van Parys

Op 15 september bracht Leon O'dile een nieuwe single Hey! That's Me! uit. "Het nummer gaat over het feit dat je elke dag door het leven moet gaan zonder je iets aan te trekken van wat anderen van je vinden", vertelt Wouter Denys in Bar Ballekens. "De eerste reacties waren positief. Er zijn veel mensen die zeggen dat het nummer blijft hangen en dat ze er een positieve boost van krijgen."

Het nummer Hey! That's Me! is een voorproefje voor Gracefully Broken, de eerste EP van de band die op 26 april 2024 uitkomt. "Vandaag zijn we bij onze producer in de studio om het laatste nummer van de EP op te nemen", voegt Denys eraan toe. "Daarna is het tijd om wat te brainstormen over hoe we de plaat naar voor gaan brengen en over hoe we de muziek live gaan spelen."

LUISTER: FRONTMAN WOUTER DENYS OVER NIEUWE SINGLE HEY! THATS ME!

Wouter, Quentin, Ethon en Levi spelen volgend jaar op Rock Beats Cancer in Ledegem. Daarnaast staan er ook al enkele privé-evenementen op de planning. Als je Leon O'dile zelf ook wil boeken voor een optreden, kan je een kijkje nemen op de Facebookpagina van de band.

LUISTER: HEY! THAT'S ME! IS DE NIEUWE SINGLE VAN LEON O'DILE

Ook interessant

Facebook Instagram Tiktok