Lars Verstraete 4
#Actua
#Muziek

Lars Verstraete ontroert met nieuwste single 'Vogelvrij': "over verlies van iemand die uit het leven stapte"

Heb jij het eerste seizoen van het VTM-programma 'I Can See Your Voice' gezien? Dan herinner je misschien nog de singer-songwriter Lars Verstraete. Nu kiest de zanger voor het Nederlandstalige pad. Zijn tweede single 'Vogelvrij' raakt het gevoelige thema van iemand verliezen die uit het leven is gestapt.

Share

Na 'Morgen' komt Lars Verstraete met zijn tweede Nederlandstalige single 'Vogelvrij'. Het nummer gaat over het verdriet wanneer iemand van wie je houdt uit het leven stapt. Het laat je achter met een leegte, waarbij je je afvraagt of je iets had kunnen doen om dat te voorkomen. "Ik loste een fragment op TikTok en de reacties stoomden binnen. Ik krijg dagelijks berichten van mensen die mij bedanken voor het nummer", vertelt Lars in BeneBoven.

LUISTER: LARS VERSTRAETE OVER ZIJN TWEEDE NEDERLANDSTALIGE SINGLE 'VOGELVRIJ'

"Ik heb ook een tijdje nummers in het Engels uitgebracht, maar het Nederlands blijft mijn moedertaal. Het is ook een bewuste keuze om zo dichter bij de mensen te kunnen staan." Dus verwacht je maar aan nog meer Nederlandstalige muziek van Lars Verstraete in de toekomst.

LUISTER: LARS VERSTRAETE MET 'VOGELVRIJ'

De 27-jarige Lars Verstraete nam in 2022 deel aan het eerste seizoen van het VTM-programma 'I Can See Your Voice'. Daar blies hij als singer-songwriter iedereen omver met een cover van 'Walking in Mephis'. Ook mocht hij deze zomer het podium opwarmen voor Gustaph en Maksim tijdens de parkconcerten Parkies.

Denk je aan zelfmoord en heb je nood aan een gesprek, dan kan je terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be.

Ook interessant

Facebook Instagram Tiktok