Kimberly Penez Quindo 2
#Actua
#Cultuur
#Muziek

Nood aan nieuwe feelgoodsong? Aangenaam, dit is Kimberly Penez met 'Iconic'

Op zoek naar een dosis positieve vibes in een nieuwe feelgoodsong? Dan is 'Iconic' van Kimberly Penez iets voor jou. De Harelbeekse popartieste zorgt met haar zevende single voor energie en goede vibes. Ze bracht het nummer ook live in onze living.

Share

Met 'Iconic' brengt de Harelbeekse Kimberly Penez een upbeat nummer uit. "'Iconic' neemt de luisteraar mee in de beelden van een jonge vrouw die echt helemaal van haar stok wordt geblazen door zo'n charismatisch figuur. Iemand die de ruimte binnenloopt met een wauw-factor waar iedereen naar kijkt."

"Ik kreeg al van mensen te horen dat het precies de soundtrack van een feelgoodfilm is waar een jonge vrouw over straat loopt met de wind in haar haren. Het nummer zou daar op de achtergrond kunnen staan. Dat vond ik wel een leuk compliment."

LUISTER: LEER KIMBERLY PENEZ KENNEN MET 'ICONIC' QUESTIONS

Als je fan bent van 'Iconic', belooft Kimberly dat er nog van dat aankomt. "Er liggen nog een paar nummers klaar in de trend van 'Iconic'. Op 10 mei geef ik ook mijn eerste grote liveset op het LUX festival in Rollegem. In de aanloop daar naartoe ga ik nog wel het een en ander doen."

Kimberly mag bij het LUX festival het podium opwarmen voor Willy On Tour en Raymond van het Groenewoud. "Dat is insane. Dat is een geluk. Niet normaal. Ik leg echt mijn beide handjes samen. Ik ben zo gelukkig dat ik die kans krijg." Voor andere optredens hou je best de socials van Kimberly in de gaten.

KIJK: KIMBERLY PENEZ MET 'ICONIC' TIJDENS LIVE LIVING SESSION

Ben je een getalenteerde artiest en zou je het fantastisch vinden om een intiem optreden te geven in onze gezellige woonkamer? Stuur gerust een bericht naar emilie@quindo.be.

Ook interessant

Facebook Instagram Tiktok