The Black Gasolines
#Actua
#Muziek

The Black Gasolines teaset naar langverwachte album met nieuwe single 'Take Me Anywhere'

De Kortrijkse band The Black Gasolines heeft een nieuwe single 'Take Me Anywhere' uitgebracht. Het is, na 'The Entrepreneur', een tweede voorsmaakje voor het nieuwe album 'White Residence' dat op 18 oktober 2024 uitkomt. "Het is simpeler dan het vorige album, maar het heeft meer gevoel dan de vorige nummers die we hebben gemaakt."

Share

Foto: © Jolien Wilke

Het najaar van 2024 wordt een fijne periode voor de mannen van The Black Gasolines. Op 18 oktober brengen ze een nieuw album 'White Residence' uit. Op dit moment zijn ze al volop aan het teasen, onder meer met hun nieuwe, zomerse single 'Take Me Anywhere'. "Alle nummers op de plaat, ook deze, zijn voor ons kleine genietmomentjes", vertelt frontman Bradley Remorie bij Bar Ballekens.

"We krijgen ook hele leuke reacties op de nieuwe singles die uitgekomen zijn. Iedereen is heel enthousiast en ik denk dat dat aantoont dat we er veel moeite ingestopt hebben. En dat er ook gewoon een deftig resultaat is uitgekomen."

LUISTER: BRADLEY REMORIE (THE BLACK GASOLINES) OVER NIEUWE SINGLE ÉN ALBUM

Je kan het nieuwe album 'White Residence' nu al pre-orderen via Musicfront. "We geven ook 50 tickets weg voor de releaseparty aan wie een pre-order doet", lacht Bradley. "Wie nog een gratis ticket wil kapen, zal snel moeten zijn."

LUISTER: 'TAKE ME ANYWHERE' IS DE NIEUWSTE SINGLE VAN THE BLACK GASOLINES

Zelf een suggestie voor de OnderBelichting van Quindo? Contacteer onze muziekredactie via emilie@quindo.be!

Ook interessant

Facebook Instagram Tiktok