Isaac Roux Foto
#Actua
#Muziek

Isaac Roux brengt lentesingle uit: "Uptempo nummer met positieve boodschap"

Na 'Autumn Love' en een geslaagde cover van 'Bloodbuzz Ohio' brengt Isaac Roux een lentesingle uit. Met 'The Right Place' krijgen we zijn meest uptempo nummer tot nu toe. "Ik denk dat het bijvoorbeeld ook leuk is voor als je op roadtrip vertrekt."

Share

Foto: © Lucinde Wahlen

De Belgische singer-songwriter Isaac Roux heeft zijn nieuwe single The Right Place gelost. "Het nummer gaat over het idee van 'alles valt in de plooi'", vertelt hij in Bar Ballekens. "Dat is een ding dat ik als tiener altijd heb meegedragen. Ik vond het belangrijk en dat wil ik ook meegeven met de luisteraar met een uptempo, happy nummer dat past bij de seizoenswissel van de winter naar de lente."

"Voor mij voelt het wat als escaping from the reality. Gewoon vooruitkijken. Ik denk dat het bijvoorbeeld ook een leuk nummer is voor als je op roadtrip vertrekt of met je vrienden een leuke vakantie gaat beleven. Samen met mijn producer Bert Vliegen heb ik dat gevoel proberen te kaderen en ik ben heel blij dat dat ietwat gelukt is."

LUISTER: ISAAC ROUX OVER NIEUWE SINGLE THE RIGHT PLACE

Isaac Roux werkt op dit moment ook aan zijn eerste album. "Ik vind het belangrijk dat het een album is waarin verschillende facetten naar voren komen. Niet alles moet in een bepaalde weemoed hangen, dus ik wilde ook een uptempo nummer met een positieve boodschap brengen", zegt hij daarover.

De Nieuwe Lichting-winnaar van 2023 mag dit jaar The Barn van Rock Werchter openen op zondag 7 juli en hij speelt in april de support tijdens de tour van Dotan. "Ik vind ook dat The Right Place een leuk gegeven is, want dat nummer gaat over een roadtrip maken. En dat is wat we nu gaan doen doorheen Europa. Maar ik denk dat zo’n nummer ideaal past bij de sfeer die daar hangt op Rock Werchter."

LUISTER: THE RIGHT PLACE IS DE NIEUWE SINGLE VAN ISAAC ROUX

Zelf een suggestie voor onze OnderBelichting? Tip onze muziekredactie via emilie@quindo.be!

Ook interessant

Facebook Instagram Tiktok