DSC 0794
#Actua
#Cultuur
#Event
#Muziek

Dit was Road Rock 2023

Road Rock 2023 zit erop! Quindo was er het hele weekend bij, dus je hoeft niets van het festival te missen. Hier krijg je alle hoogtepunten, foto's én interviews op een rijtje. 

Share

The Black Gasolines

The Black Gasolines mocht het podium van Bulex Road Rock openen tijdens de Live Music Contest op vrijdag 25 augustus. Na de show kwamen Bradley Remorie en Lukas Debeerst even langs bij Alexander. Ze hadden het over hun Europese tournee, een nieuw album dat binnenkort uitkomt en veel meer! Kijk hier naar het volledige gesprek.

LECTOR.

Ook LECTOR. speelde op de rock rally van Road Rock. De band heeft de wedstrijd gewonnen en speelt binnenkort het voorprogramma van Sister May in De Kreun. Na de show kwamen Bart, Simon en Egon langs bij Alexander. Check het interview hier.

BUCKLEFISH

De derde finalist van de Live Music Contest op Road Rock was BUCKLEFISH. Na het optreden passeerde Glenn even voor onze microfoon.

The obsCURE

The obsCURE, een tributeband van -je raadt het nooit- The Cure, mocht de eerste avond van Road Rock afsluiten. De band kwam voor de show even langs bij Alexander. Check het volledige gesprek hieronder!

Fotoreportage - Live Music Contest & The ObsCURE


Meltheads

Drukke dag voor Meltheads: Rock Ternat en Maanrock op de planning, maar eerst mocht de band Road Rock openen. De mannen sprongen ook even binnen in onze studio voor een gesprek met Alexander en Emiel. Bekijk het volledige interview!

Fotoreportage - Road Rock 2023


Ruby Grace

Girlpower in de studio! Ruby Grace sloot haar zomer af op Road Rock en ze kwam ook even een babbeltje slaan met Amy en Ellenmae.

RAMAN.

De 'R' staat voor RAMAN. op Road Rock met zijn rauwe emoties en snijdende gitaren. Alexander en Emiel haalden hem net na het optreden ook even op de radio.

Fotoreportage - Quindo BTS

Ook interessant

Facebook Instagram Tiktok