Jepsenboris
#Actua
#Cultuur

Jeps & Boris brengen Daft Punk tot in Luxaplast

Nu de mannen van Daft Punk aangekondigd hebben dat ze hun helm aan de haak hangen, zijn ze populairder dan ooit. Als je vorige week in de Markebekestraat passeerde, heb je het nieuwe kunstwerk rond Daft Punk sowieso gezien. Jeps en Boris, twee graffitikunstenaars, zitten achter het portret van het populaire DJ-duo.

Share

Uiteraard kozen Jeps en Boris er niet zomaar voor om een kunstwerk van Daft Punk te maken. 'Toen enkele weken geleden bekend raakte dat het duo ermee stopt, werd het een hot topic, maar voor mij hebben de DJ's mijn jeugdjaren heel sterk getekend', vertelt Boris aan Alexander.

Zo'n werk in graffiti maak je niet zomaar in enkele uurtjes. Jeps en Boris willen het tegen komend weekend (13-14 maart) graag afwerken en zouden er dan in totaal ongeveer 4 dagen aan gewerkt hebben: 'We moeten eerst foto's, albumcovers... zoeken om een eigen ontwerp te kunnen maken, daarna konden we beginnen met spuiten', legt Boris uit.

De fervente skaters zullen vanaf nu gezelschap hebben van Daft Punk, want Boris koos ervoor om het werk te maken op een muur bij skatepark Luxaplast in Marke.

Alexander had een gesprek met Boris, één van de graffitikunstenaars. Je kan het interview hieronder beluisteren!

Meer van Jeps en Boris? Je kan een kijkje nemen op hun Facebookpagina en hun vernieuwde website! Ze verzorgen ook één van de muren tijdens het fotofestival Track & Trace dat plaatsvindt van 13 maart tot 25 april.

Ook interessant

Facebook Instagram Tiktok