Ruby Grace
#Actua
#Nieuws
#Muziek

Ruby Grace brengt nieuwe single 'Diamond Baby' uit en lost EP in 2024

De Limburgse zangeres Ruby Grace heeft enkele weken geleden een nieuwe single Diamond Baby uitgebracht. "Het was al even geleden dat ik nog een nieuwe plaat gemaakt heb en ik heb het gevoel dat ik de afgelopen jaren veel gegroeid ben." De videoclip van het nummer wordt in drie delen verspreid. In 2024 komt Ruby Grace met een tweede EP.

Share

Foto: © Ruben VDW Photography

Ruby Grace heeft op vrijdag 10 november 2023 een nieuwe single Diamond Baby uitgebracht. Het nummer gaat over haar bewondering voor de Amerikaanse Marilyn Monroe. "Ik ben al geobsedeerd door haar sinds mijn zevende", zegt Ruby Grace. "Mijn oma zette altijd films op als ik ziek was. Een van de actrices die ik daar dan zag passeren, was Marilyn Monroe. Zo is mijn liefde voor haar gegroeid."

De videoclip van Diamond Baby zal in drie delen gedeeld worden via sociale media en Youtube Shorts. "Ik heb het gevoel dat niet iedereen volledige videoclips uitkijkt", vertelt Ruby Grace in Bar Ballekens. "Samen met mijn team wil ik ervoor zorgen dat mensen die video wel uitkijken. Daarom hebben we ervoor gekozen om de clip in drie verschillende delen te releasen. Uiteindelijk vormen die delen dan één videoclip."

LUISTER: RUBY GRACE OVER NIEUWE SINGLE 'DIAMOND BABY'

Het jaar 2024 ziet er alvast goed uit voor Ruby Grace. Zaterdag vertelde ze dat ze in februari met een tweede EP komt, na glossy bisous uit 2021.

LUISTER: DIAMOND BABY IS HET NIEUWSTE NUMMER VAN RUBY GRACE

Ken je zelf ook goede muziek die perfect past in onze playlist of in De Onderbelichting? Mail ons via emilie@quindo.be of stuur ons een berichtje op Instagram.

Ook interessant

Facebook Instagram Tiktok