The waltz
#Cultuur
#Muziek

"Gelukkig staan we ook in de Kreun, dan kunnen we even thuis slapen!"

Een debuutplaat uitbrengen en meteen op Europese tour vertrekken, dat klinkt als dé droom van iedere band. Voor The Waltz is het ook gewoon de realiteit. Twee maanden geleden kwam het album Looking-Glass Self uit, en binnenkort vertrekt de Kortrijkse band - als support van Nothing - een maand lang op tour door Europa!

Share

28 januari 2022 stond met een groot kruis aangeduid in de agenda van The Waltz. Op die dag werd het debuutalbum Looking-Glass Self gereleased. Alsof dat nog niet genoeg is, vertrekken de Kortrijkzanen op 30 maart voor een maand op Europese tour. Ze mogen het voorprogramma van de band Nothing verzorgen in o.a. Zwitserland, Polen, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk. De tourbus passeert ook één avondje in de Kreun in Kortrijk. Goed nieuws voor Kevin en Arne, want dan kunnen ze ook eens in hun eigen bedje slapen. Zo vertelden ze tijdens een radio-interview bij Alexander Ballekens. Alle info en kaartjes over dat optreden vind je op de site van Wilde Westen.

Voor The Waltz aan die grote tour kan beginnen, moesten twee bandleden toch nog even een tussenstopje maken in onze studio. Alexander sprak afgelopen zaterdag met Arne en Kevin. Dat interview kan je hier nog eens checken!

Eén van de 11 nummers op het album is Enter The World. Het staat zelfs in onze nieuwste playlist: De OnderBelichting. Enter The World eens checken? Of nieuwe, lokale muziek ontdekken? Dat doe je hieronder!

Ook interessant

Facebook Instagram Tiktok