West Coast Caravan
#Cultuur
#Muziek

West Coast Caravan is klaar voor Road Rock 2021

Noteer 28 augustus 2021 alvast in je agenda! Dan sluit Road Rock 2021 deze festivalzomer af op Depart XXL in Kortrijk. Op de affiche vind je o.a. Equal Idiots, The Kids, Admiral Freebee en Noémi Wolfs. Ook de drie winnaars van de Rock Rally - Robert., West Coast Caravan en Set Animal - zijn van de partij!

Share

De coronacrisis zorgde ervoor dat Road Rock in 2020 niet kon doorgaan. Eén jaar later staat de organisatie op scherp om alle festivalgangers in de watten te leggen met een stevig rockfestival. Op 28 augustus 2021 zullen The Kids, Equal Idiots, Admiral Freebee en Noémi Wolfs het voorbije jaar zonder feestjes en festivals meer dan goed maken op Depart XXL!

Het voorprogramma wordt verzorgd door de drie winnende bands van de Rock Rally. Robert., West Coast Caravan en Set Animal krijgen de kans om op Road Rock 2021 het beste van zichzelf te geven. Ze worden daarvoor ook beloond met twee professionele opnames bij North Garden Studios, een professionele opnamestudio uit Kortrijk waar o.a. Balthazar en Tourist LeMC singles opnamen. Tijdens het festival wordt ook een publieksprijs uitgereikt, waarbij de publiekslieveling maar liefst drie professionele opnames verdient.

Alexander belde afgelopen week met Stijn van West Coast Caravan om te checken of de band klaar is voor het optreden. Het antwoord krijg je in het interview hieronder!

Road Rock 2021 vindt plaats op 28 augustus op Depart XXL. Koop nu je ticket via ticketmaster.be of roadrock.be en ga voor de ultieme festivalbeleving. Zo'n ticket kost 27,50 euro en de opbrengst van de ticketverkoop gaat integraal naar Youth For Music, een organisatie die kansarme kinderen de kans geeft om een muziekinstrument aan te leren.

Ook interessant

Facebook Instagram Tiktok