Momoyo live1
#Cultuur

"Je zou bij rustige nummers kunnen missen dat ze rustig zijn"

Het einde van de festivalzomer van 2022 komt steeds dichterbij, maar dat betekent niet dat we binnenkort zonder goede muziek zitten. Integendeel, we mogen dit najaar en in het voorjaar van 2023 heel veel nieuw werk van verschillende artiesten verwachten! Momoyo komt binnen enkele weken zelfs meteen met een volledig nieuw album!

Share

Foto thumbnail & header: Louise D'Eer

16 september 2022, dat is dé datum die al maandenlang met een groot, rood kruis aangeduid staat in de agenda van momoyo. De band komt binnen twee weekjes met Gaps In Time, het debuutalbum waar al een tijdje aan gewerkt wordt. Afgelopen vrijdag werd Hands, een voorproefje van die plaat, al op de wereld losgelaten. "Hands is een ode aan mensen die begrijpen dat het waardevol is om los te breken en te transformeren. Het is een zomerse, dansbare oproep om ongeremd om je heen te slaan en vastgeroeste structuren op te schudden. Een beetje kwaad, maar het soort kwaadheid dat aanzet om als een sloophamer door het leven te gaan."

Frie en Jonas waren afgelopen zaterdag te gast bij Alexander in Bar Ballekens. Dat gesprek vind je hieronder!

Momoyo gaat met de debuutplaat ook op een tour, waarmee ze o.a. in Groot-Brittannië passeren. De volledige concertagenda vind je hier! De nieuwste single Hands zelf eens ontdekken? Dat kan hieronder!

Ook interessant

Facebook Instagram Tiktok