West Coast Caravan
#Cultuur
#Muziek

"We kunnen van alles en hebben daar een album rond gemaakt"

Vorig jaar nam West Coast Caravan deel aan de rock rally van Road Rock 2021. De mannen wonnen die wedstrijd toen en kregen daardoor dus een plaatsje op de affiche van het festival. Nu de tijden ook wat beter zijn, is het tijd voor wat nieuwe muziek.

Share

't Is bijna zover, binnen een maand komt de nieuwe EP van West Coast Caravan uit. Op 3 juni wordt de plaat gereleased tijdens een releaseshow in Trefpunt in Gent. In aanloop naar die release bracht de band ook al enkele nieuwe nummers uit die een voorsmaakje voor de EP moeten vormen. In maart brachten Stijn Hofman, Lucas Vanmeerhaeghe en Sam Aneca Night Time (All Day) uit. En afgelopen weekend, op vrijdag 22 maart, werd het tweede nummer Wanderer gelost.

Stijn vertelde afgelopen zaterdag bij Alexander dat het nummer gaat over een zoektocht in het leven waarbij je niet weet waar je precies naartoe gaat, maar dan toch een ankerpunt vindt bij iemand. De EP bevat echter allerlei verschillende songs in diverse stijlen met verschillende boodschappen. De mannen van West Coast Caravan willen daarmee aan de buitenwereld tonen wat ze allemaal kunnen, en dat is dus heel veel! 🙈

Alexander Ballekens had afgelopen zaterdag een gesprek met Stijn Hofman. Dat interview vind je hier!

Wanderer, dat nieuwe nummer, zelf eens checken? Kan hieronder!

Ook interessant

Facebook Instagram Tiktok