Deuxerato
#Actua
#Muziek

DEUXƎRATO brengt nieuwe single 'All I Ever Wannabe' uit: "Dat gevoel is voor ons heel herkenbaar"

DEUXƎRATO heeft op 1 maart een tweede single All I Ever Wannabe uitgebracht. Het nummer gaat over de jaloezie tegenover iemand die altijd beter is dan jij. "Dromerige gitaren en snijdende drums? Die hoor je zeker."

Share

Foto: © Rens Oosterlinck

Het Belgische duo DEUXƎRATO heeft een nieuwe single All I Ever Wannabe gelost. "De song gaat over de jaloezie die je voelt tegenover mensen die altijd beter zullen zijn dan jij", vertelt frontman Sam Vanden Bogaert. "Zeker in de creatieve wereld. Je maakt iets met passie, maar het is nooit goed genoeg, omdat er altijd mensen zijn die het beter doen."

"Wij kennen dat gevoel zelf ook. Zeker omdat wij kritische personen zijn, altijd het beste willen doen en streven naar keigoede muziek." DEUXƎRATO heeft All I Ever Wannabe aan het publiek voorgesteld op een releaseparty in Gent. "Ik merkte dat mensen zich ook herkennen in het nummer, dus dat is fijn."

LUISTER: SAM VANDEN BOGAERT (DEUXƎRATO) OVER NIEUWE SINGLE ALL I EVER WANNABE

Op 30 maart speelt DEUXƎRATO op de rock rally van Rock Affligem. Het duo neemt het daar op tegen onder meer LECTOR. en Alice Mae. "Wij gaan ons echt keihard smijten en we hopen dat wij daar de winnaar van mogen zijn", vertelt Sam enthousiast. "Dan zouden we Rock Affligem mogen openen, dus dat is zeker een doel."

LUISTER: ALL I EVER WANNABE IS DE NIEUWSTE SINGLE VAN DEUXƎRATO

Zelf een suggestie voor De OnderBelichting? Mail ons via emilie@quindo.be!

Ook interessant

Facebook Instagram Tiktok